Memurlar.net'e en değerli marka ödülü

ATO, Memurlar.net'i Ankara'nın en değerli markalarından biri ödülüne layık buldu.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 17 Aralık 2016 15:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Memurlar.net'e en değerli marka ödülü

Ankara Ticaret Odası tarafından düzenlenen "Ankara Marka Festivali 2016' da Memurlar.net markası Ankara'nın en değerli markalarından biri ödülüne layık bulundu.

ATO tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Ankara Festivalinin kapanış gecesinde, "Ankara'nın Markaları" ve "Ankara'ya Değer Katanlar" teması altında Ankaralı firmalara ödülleri verildi. ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, ATO Yönetim Kurulu üyeleri, ATO Reklam Marka ve Pazar Geliştirme Özel İhtisas Komisyonu Başkanı Zafer Hacıosmanoğlu, Koç Grubu, Bilkent Üniversitesi, TAİ, Tekin Acar, TAV gibi Ankara merkezli işletmelerin temsilcilerinin katıldığı galada, sanatçı Sefa Doğanay da sahne aldı.

Gecede ödüller de sahiplerini buldu. Ankara'ya değer katanlar kategorisinde İhsan Doğramacı, Aselsan, MAN, ODTÜ Teknokent, Sevda Cenap And Vakfı, Bilkent Cyberpark, Anadolu Medeniyetleri Müzesi, Ankara Radyosu, Türk Eğitim Derneği, TAİ, Mehmet Haberal, Koç Grubu, Ankaragücü, LÖSEV, MKE'ye ödül verildi.

Ankara'nın en değerli markaları kategorisinde ise; Atatürk Orman Çiftliği, Arvento, Ayakkabı Dünyası, Big Chefs, Beypazarı Doğal Maden Suyu, Eyüp Sabri Tuncer, Yakupoğulları, Memurlar.net , Onedio, Kavaklıdere Şarapları, MNG, Nurus, Tekin Acar, Türk Traktör, Yiğit Akü, Termikel, Nuh'un Ankara Makarnası, Abdurrahman Tatlıcı, TAV ve Hidromek'e ödül takdim edildi. Bu yıl ilk olarak onur ödülleri de verildi.

15 Temmuz darbe girişiminde bir kez daha gazi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir'e onur ödülü verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber