Öğrenciler ihbarla okula çağırdığı polise mehter sürprizi

GAZİANTEP'in İslahiye İlçesi'nde, Opet Anadolu Lisesi öğrencileri 'Kavga var' ihbarıyla çağırdıkları polislere, mehter takımı eşliğinde slogan atarak moral verdi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 19 Aralık 2016 20:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Öğrenciler ihbarla okula çağırdığı polise mehter sürprizi

İslahiye Opet Anadolu Lisesi okul idaresi, öğretmen ve öğrencileri İstanbul ve Kayseri'deki terör saldırılarını kınamak ve güvenlik güçlerine destek vermek amacıyla, 155 ihbar hattını arayarak, okulda kavga olduğunu bildirdi. İhbar üzerine harekete geçerek okula gelen polisler, bahçede mehter takımı eşliğinde ellerinde bayraklar ile 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganı atan öğrencilerle karşılaştı.

Öğrencilerin davranışı karşısında şaşıran polislere başarı dileyen öğretmen ve öğrencilerin bu davranışını duyan İlçe Emniyet Müdürü Bedrettin Sarıtaş'ta okula gelerek teşekkür etti. Öğrenciler adına polislere çiçek veren öğretmenler, şehit olan güvenlik güçlerine rahmet diledi.

İslahiye Emniyet Müdürü Bedrettin Sarıtaş, ihbarın ardından gelinen okulda karşılaştıkları sürprizin kendilerini mutlu ettiğini belirterek öğrencilere tüm polisler adına teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber