'Bir oğlum daha var, vatan için canımız fedadır'

Şehit Fatih Olcay'ın babası: - "Fatih'le bir yıldır görüşemiyoruz. İzne gelemedi çocuğum. Telefonla en son dün saat 03.00 gibi görüştüm. Yolda olduklarını söylediler. O anda çocuğumla görüşmem kesildi" - "Bir oğlum daha var, vatan için canımız fedadır. Birisi ölürse diğeri var. Diğerini de şehit vermeye hazırız"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 19 Aralık 2016 21:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Bir oğlum daha var, vatan için canımız fedadır'

Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit olan Uzman Çavuş Fatih Olcay'ın babası Ramazan Olcay, "Fatih'le bir yıldır görüşemiyoruz. İzne gelemedi çocuğum. Telefonla en son dün saat 03.00 gibi görüştüm. Yolda olduklarını söylediler. O anda çocuğumla görüşmem kesildi." dedi.

Olcay, Karacaören beldesindeki evinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2 oğlunun asker olduğunu, birinin şehit olduğunu bildirdi.

Şehadet haberini vermeye gelen komutanları görünce oğullarından birinin şehit olduğunu anladığını aktaran Olcay, "Komutanımıza, 'Fatih mi Ferhat mı şehit oldu' diye ilk verdiğim tepki, hangi oğlumu anlamak içindi. Oda uzman oğlun diye cevap verdi." ifadesini kullandı.

-"Bir oğlum daha var, vatan için canımız fedadır"

Oğullarından Ferhat'ın şu an Silopi'de vatani görevini yaptığını, şehit oğlunun ise Diyarbakır'da görevliyken Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Suriye'ye gittiğini dile getiren Olcay, şunları kaydetti:

"Fatih'le bir yıldır görüşemiyoruz. İzne gelemedi çocuğum. Telefonla en son dün gece saat 3 gibi görüştüm. Yolda olduklarını söylediler. O anda çocuğumla görüşmem kesildi. Bir oğlum daha var, vatan için canımız fedadır. Birisi ölürse diğeri var. Diğerini de şehit vermeye hazırız."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber