'Baba görev icabı gitmemiz lazım' dedi

Ortaköy'deki saldırıda hayatını kaybeden özel güvenlik görevlisi Hatice Karcılar'ın babası Abdullah Koç, "3-4 gün önce buradaydı. Hatta son olaylarda, 'ortalık karışık kalabalık yerlere gitme' dedim. 'Baba görevimiz icabı gitmemiz lazım' dedi" şeklinde konuştu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 01 Ocak 2017 20:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Baba görev icabı gitmemiz lazım' dedi

İstanbul Ortaköy'deki gece kulübünde düzenlenen terör saldırısında yaşamını yitiren 29 yaşındaki özel güvenlik görevlisi Hatice Karcılar'ın cenazesi ailesi tarafından Balıkesir'in Erdek İlçesi'ne getirildi.

Erdek Atatürk Mahallesi'ndeki evinde taziyeleri kabul eden baba Abdullah Koç, kızının 5 yıldan beri çeşitli güvenlik kuruluşlarında çalıştığını ve mesleğini çok sevdiğini söyledi. Teröre lanet okuyan Abdullah Koç, "Ne diyeyim Allah belalarını versin. Bunlar kazanamazlar. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Mesleğini çok sevdiğinden de bunlar oldu. Cesurdu, yürekliydi. 'Yapma' dedim, 'gitme' dedim ama dinlemedi. Hatta son olaylarda, 'ortalık karışık kalabalık yerlere gitme' dedim. 3-4 gün önce buradaydı 'Baba görevimiz icabı gitmemiz lazım' dedi. Önüne geçemedik" dedi.

Cenazeyle birlikte Erdek'e gelen Hatice Koç'un iş arkadaşı yakın koruma Sertaç Gülday da o akşam yaşadıklarını anlattı. Gülday, "Beraber çalışırdık ama bu sefer ne hikmetse aramadı. Haber alınca bizden kimler var diye araştırınca ilk duyduğum insan Hatice oldu. Telefonla aradığımda karşıma polis memuru çıktı ve teşhis için çağırdılar. Neticesinde morgdan teslim aldık. Çıkardık getirdik" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber