Harçlığını çıkarmak için Reina'daydı, hayatını kaybetti

Reina saldırısında hayatını kaybedenlerle ilgili yürek burkan son dakika haberleri geliyor. Gazeteci Nihat Erencen'in yeğeni Yunus Görmek de Reina saldırısında hayatını kaybetti. Yunus'un amcasına yardım için mekanda bulunduğu ve harçlığını çıkarmak için çalıştığı öğrenildi.

Haber Giriş : 01 Ocak 2017 23:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Harçlığını çıkarmak için Reina'daydı, hayatını kaybetti

Gazeteci Nihat Erencen, sosyal medya hasıbından yaptığı paylaşımda amcasının yanında Reina'da çalışan teyzesinin oğlu Yunus Görmek'in de saldırıda hayatını kaybettiğini duyurdu.

23 yaşındaki Yunus Görmek'in Yıldız Teknik Üniversitesi'nde 2 yıllık bölüm bitirdiği ve açık öğretim fakültesinde okuduğu öğrenildi. Saldırıda destek için yanında bulunduğu amcası da yaralandı.

Erencen'in paylaşımı şöyle:

BİZİM GİBİ EMEKÇİYDİ

"Reina'daki kahpe saldırıda yeğenimiz Yunus Görmek'i kaybettik. Yunus üniversite öğrencisiydi. Henüz 23 yaşındaydı. Okumak için Reina'da çalışıyordu. Yani emekçiydi. Tıpkı babası gibi.. Tıpkı bizler gibi. Sevgili Yunus ruhun şad mekanın cennet olsun.. Yunus'un cenazesi yarın (2 Ocak) Dudullu Ihlamur Kuyu Merkez Cami'nde ikinci namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecek.. BAŞIMIZ SAĞOLSUN."

Karar

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber