12 Ocak'ta eğitime ara verilen iller

12 Ocak'ta eğitime ara verilen iller

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Ocak 2017 18:29, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
12 Ocak'ta eğitime ara verilen iller

EDİRNE

Edirne'de, olumsuz hava şartları nedeniyle il genelindeki okullarda eğitime 1 gün daha ara verildiği bildirildi.

Edirne Valiliğinden yapılan duyuruda, valilik kararı ile olumsuz hava şartları nedeniyle il genelindeki Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm resmi ve özel okulların yarın da tatil edildiği belirtildi.

Kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelin de yarın idari izinli sayılacağı kaydedildi.

Kırklareli

Kırklareli'nde, olumsuz hava şartları nedeniyle eğitime 1 gün daha ara verildi.

Kırklareli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, olumsuz hava şartları nedeniyle il genelindeki Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm resmi ve özel okulların yarın da tatil edildiği belirtildi.

Açıklamada kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelin de yarın idari izinli sayılacağı bildirildi.

ÇANAKKALE

Çanakkale'nin Biga, Lapseki ve Gelibolu ilçelerinde okul öncesi eğitim kurumları, ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitime bir gün ara verilecek.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, il genelinde 6 Ocak Cuma gününden bu yana aralıklarla etkili olan kar yağışı ve buzlanma nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanıyor.

Olumsuz hava koşulları dolayısıyla Biga, Lapseki ve Gelibolu ilçelerindeki okullarda 12 Ocak Perşembe günü eğitime ara verilmesi kararlaştırıldı.

Açıklamada şöyle denildi:

"Biga, Lapseki ve Gelibolu ilçelerimizde yaşanan kar yağışı, buzlanma ve güncel meteorolojik veriler dikkate alınarak yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek için ilçelerin Hıfzısıhha Kurulu kararı ile 12 Ocak Perşembe günü resmi ve özel örgün eğitim kurumlarında eğitim ve öğretime bir gün ara verilmiştir."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber