Erdoğan: FETÖ'cü memurlar atıldı diye işler aksamıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yargıda Birlik Platformunun düzenlediği programda konuştu ve "Bugüne kadar FETÖ'cülerin kamudan uzaklaştırılmasından dolayı aksayan bir iş, ortaya çıkan bir mağduriyet henüz görmedim, duymadım" dedi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Ocak 2017 14:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yargıda Birlik Platformunun düzenlediği programa katıldı

İTİRAFÇILAR YALAN SÖYLÜYOR

Erdoğan itirafçılara dikkat çekerek şunları söyledi:

"Şuan içerde birebir tanıdıklarım var. Şimdi içerde bakıyorsun bir kısmı itirafçı olmuş. Ama bunlar doğru söylemiyor. Bunlar darbe öncesinde gelip bana böyle konuşmuyorlardı"

Adalet terazisini elinde tutanın, yeryüzündeki gücü elinde tutacağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, darbe sonrasında kendi mekanizmalarını işleten kurumun ilk önce yargı olduğunu belirtti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, İBRAHİM OKUR'U MU KAST ETTİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, itirafçılar doğruları söylemiyor çıkışıyla eski HSYK Başkanvekili İbrahim Okur'u kast ettiği tahmin ediliyor. Okur, itirafta bulunacağını belirterek, 8 kez cezaevinden adliyeye getirilmiş ve bazı açıklamalarda bulunmuştu. Tıklayınız.

FETÖ'CÜ MEMURLAR ATILDI DİYE İŞLER AKSAMIYOR

FETÖ'cü memurların uzaklaştırılmasından dolayı işlerin aksamadığını belirten Erdoğan "Bugüne kadar FETÖ'cülerin kamudan uzaklaştırılmasından dolayı aksayan bir iş, ortaya çıkan bir mağduriyet henüz görmedim, duymadım. Hatta yılbaşında İstanbul'da yaşanan terör saldırısının failinin yakalanmasında olduğu gibi, gerçekten çok zor ve takdir edilmeyi hak eden işlerin üstesinden başarıyla gelindiğini görüyorum" dedi.

HSYK'nın kara kutusu 'Okur' bekleme odasındaEski HSYK Üyesi Okur adliyeye getirildi HSYK eski üyesi Okur itirafçı oldu Eski HSYK üyesi Okur üçüncü kez ifade verdi Eski HSYK Üyesi Okur 4. kez adliyede HSYK eski üyesi, FETÖ'nün çözülmesi için ifade veriyor Eski HSYK üyesi Okur beşinci kez adliyede Eski HSYK üyesi Okur altıncı kez adliyede Eski HSYK üyesi Okur sekizinci kez adliyede HSYK eski üyesi Okur yargıdaki yapılanmayı anlattı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber