Hemşireye uyuşturucu gözaltısı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 06 Şubat 2007 11:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara'da düzenlenen 3 ayrı operasyonda 18 kişi gözaltına alındı. Operasyonlarda bin 740 Ecstasy hap ve yaklaşık 9 kilogram esrar ele geçirildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, ihbarlar ve istihbarat çalışmaları sonucu uyuşturucu sattıkları belirlenen kişilere yönelik 3 operasyon gerçekleştirdiler.

Altındağ ve değişik semtlerdeki eğlence yerlerine düzenlenen operasyonlarda Arif A, Ferhat D, Atilla S, Perihan S, Ahmet Y, Yavuz Ö, Hüseyin B, Alaaddin B, İlknur A, Orhan K, Fatma B, Hakan Ü. ve Metin M. gözaltına alındı.

Bu kişilerin ev ve otomobilleri ile üzerlerinde yapılan aramalarda bin 740 adet Ecstasy hap, biri kuru sıkı 2 adet tabanca ile 51 tabanca mermisi ele geçirildi.

Zanlılardan Arif A, Yavuz Ö. ve Alaaddin B'nin ?uyuşturucu satmaktan? sabıkası bulunduğu, İlknur A'nın ise özel bir hastanede anlaşmalı hemşire olarak görev yaptığı belirtildi.

Gözaltına alınan 13 kişi, ?teşekkül halinde uyuşturucu madde bulundurmak ve satmak? suçlarından adliyeye sevk edildi.

DİĞER OPERASYONLAR

Narkotik ekiplerinin Altındağ ve Mamak ilçelerinde düzenledikleri bir başka operasyonda ise uyuşturucu sattıkları belirlenen 3 kişi yakalandı.

Gözaltına alınan Mehmet Ç, Ömer E, Ümit Ç. ile birlikte 6 kilo 200 gram esrar ele geçirildi. İfadeleri alındıktan sonra adliyeye gönderilen zanlılardan Mehmet Ç. ve Ümit Ç. tutuklandı, Ömer E. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Sincan'daki operasyonda ise Serap ve Sevtap Ç. kardeşler, evlerinde uyuşturucu madde bulundurdukları gerekçesiyle gözaltına alındı. Evde yapılan aramada uyuşturucu satmak suçundan ceza evinde bulunan babalarına ait olduğunu iddia ettikleri 2 kilo 650 gram esrar ile bir adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Adliyeye gönderilen Sevtap Ç. tutuklandı, Serap Ç. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

AA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber