Bingöl'de öğrencilere bot ve mont yardımı

İstanbul'da bulunan Bingöl İli Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından yardıma muhtaç öğrenciler için temin edilen bot ve montların dağıtımı yapıldı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 08 Şubat 2017 19:14, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
Bingöl'de öğrencilere bot ve mont yardımı

İstanbul'da bulunan Bingöl İli Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Bingöl'de yardıma muhtaç öğrenciler için temin edilen bot ve montların dağıtımı yapıldı.

Bingöl İli Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nce, Bingöl'deki okullarda eğitim gören yardıma muhtaç öğrencilere dağıtılmak üzere temin edilen bin 60 bot ve bin 60 kabanın dağıtımına Yavuz Selim İlkokulunda başlandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin, Bingöl İli Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Halis Atar ve dernek üyelerinin katılımıyla, Yavuz Selim İlkokulu'nda düzenlenen törende 30 öğrenciye bot ve mont dağıtımı yapıldı.

Burada AA muhabirine açıklamada bulunan Engin, derneğin katkılarıyla öğrenciler için bin 60 bot ve bin 60 kabanın temin edildiğini söyledi. Bot ve montların diğer okullardaki öğrencilere de dağıtılacağını belirten Engin, emeği geçenlere teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber