Türk Telekom CEO'su Paul Doany: Az bildiğiniz alana yönelin

Dünya Melek Yatırım Forumu'nda konuşan Türk Telekom CEO'su Doany, girişimcilere az bildikleri alana yatırım yaparak, yeni bakış açılarıyla büyümeye odaklanmalarını önerdi

Kaynak : Habertürk
Haber Giriş : 14 Şubat 2017 07:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Türk Telekom CEO'su Paul Doany: Az bildiğiniz alana yönelin

Türk Telekom CEO'su Dr. Paul Doany, girişimcilere az bildikleri alana yatırım yapmalarını önerdi. İstanbul'da düzenlenen Dünya Melek Yatırım Forumu'na ana konuşmacı olarak katılan Türk Telekom CEO'su Dr. Paul Doany, Türkiye'nin cazip bir girişimcilik merkezi olma yolunda hızla ilerlediğini dile getirdi.

'İŞBİRLİĞİ HER İKİ TARAFA KAZANÇ SAĞLIYOR'

Doany, "Kendi kişisel tecrübemden yola çıkarak kurumsal yatırımcılara en önemli tavsiyem açık fikirli olmaları ve daha az bildikleri alanlara yatırım yaparak yeni bakış açıları ile büyümeye odaklanmalarıdır" dedi. Doany konuşmasının devamında, "Kurumların girişimcilerle yaptıkları işbirlikleri, kurumlara müşterilerinin ihtiyaçlarına en yenilikçi ürün ve hizmetlerle cevap verebilme gücü sunarken, girişimlere de kurumsal bir gücü arkalarına alarak iş fikirlerini hayata geçirebilme imkanı sağlıyor" ifadesini kullandı. Doany, girişim hızlandırma programı Türk Telekom PİLOT sayesinde 2013'ten beri birçok yenilikçi iş fikrine sağladıkları nakit desteği ve yönetimsel bilgi birikimiyle ekosistemin gelişmesine katkıda bulunduklarını sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber