'Bu milletin iradesinin daima iktidar olması gerekiyor'

Adalet Bakanı Bozdağ, "15 Temmuz gösterdi ki Türkiye'de eğer güçlü iktidarlar olmazsa bu milletin başına üşüşmek isteyen asalaklar, hainler her daim her yerde hazır. Bu milletin iradesinin daima iktidar olması gerekiyor." dedi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 17 Şubat 2017 18:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Bu milletin iradesinin daima iktidar olması gerekiyor'

Antalya'da temaslarını sürdüren Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kemer Kaymakamlığını ziyaret ederek, Kaymakam Muhammed Cihad Feslihan'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ardından, AK Parti İlçe Bakanlığına geçen Bozdağ, kendisini karşılayan partililerle görüştü.

Yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanlığı sistemine değinen Bozdağ, her türlü olumsuzluğa rağmen Türkiye'nin var olması, hür olması, bağımsız ve güçlü olması için sistem değişikliğinin ülkenin lehine olacağını vurguladı.

Bakan Bozdağ, "15 Temmuz gösterdi ki Türkiye'de eğer güçlü iktidarlar olmazsa bu milletin başına üşüşmek isteyen asalaklar, hainler, işbirlikçileri başka ülkelerin hizmetkarları, bu ülkeyi yok etmek isteyen kirli güçler, odaklar her daim her yerde hazır. Gelip bu ülkenin başına çoraklanabilir. Bu milletin iradesinin daima iktidar olması gerekiyor." dedi.

"Yetkiyi millet verecek"

Bozdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Anayasa Mahkemesi'ne gitmesinden vazgeçmesinin yeni sistem sayesinde olduğuna dikkati çekti.

Sistemin değişimi zorunlu kıldığının altını çizen Bozdağ, "Bundan sonra hiç kimse milletten alacağı bir yetkiyi mahkemeden veya başka bir yerden almak için uğraş içine girmeyecek. Yetkiyi millet verecek. Millet 'Evet' veya 'Hayır' ile bu sisteme karar vereceği için Sayın Kılıçdaroğlu hemen değişti, bambaşka bir noktaya geldi. Kötü mü oldu? Bak bu sistem nasıl hizaya getiriyor." diye konuştu.

Ayşe Yıldız

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber