'El Bab'da hedefteki alanlar teröristlerden temizlenecek'

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu: "İnşallah El Bab'dan sonraki geriye kalan hedefteki alanlar teröristlerden temizlenecek"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 19 Şubat 2017 18:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'El Bab'da hedefteki alanlar teröristlerden temizlenecek'

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, güney illerinin güvenliğini sağlamak için Fırat Kalkanı Harekatı'nın başarıyla neticelenmesi gerektiğini belirterek, "Kahraman ordumuz bunu gerçekleştirdi. Gereği yapılacak inşallah El Bab'dan sonraki geriye kalan hedefteki alanlar teröristlerden temizlenecek." dedi.

Kente temel atma töreni ve ziyaretler için gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, sağanak altında Birinci Balkan Harbi sırasında yaralanarak tedavi gördüğü Edirne Askeri Hastanesinde vefat eden dedesi topçu er Hacı Hasanzade Mehmet Efendi'nin mezarının da bulunduğu Edirne Askeri Hastanesi Şehitliği'ni de ziyaret etti.

Karanfil bırakan Bakan Eroğlu, Edirne vaizi Selim Al'ın duasına eşlik etti, şehitler için Fatiha okudu. Eroğlu, kahraman şehitlere çok şey borçlu olunduğunu söyledi, şehitliğe çam fidanı dikti.

Şehitlikten ayrılırken bir gazetecinin "Rakka operasyonuyla" ilgili sorusu üzerine Bakan Eroğlu, Türkiye'deki güney illerin güvenliğini sağlamak için Fırat Kalkanı Harekatı'nın başarıyla neticelenmesi gerektiğini belirterek, "Kahraman ordumuz bunu gerçekleştirdi. Gereği yapılacak inşallah El Bab'dan sonraki geriye kalan hedefteki alanlar teröristlerden temizlenecek. DAEŞ, PKK, PDY, FETÖ gibi hain terör örgütleriyle mücadele ediyoruz, en son terörist etkisiz hale gelinceye kadar mücadelemiz sürecek."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber