FETÖ'nün yurdundaki eşyalar, ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı

Demirci ilçesinde kapatılan FETÖ ile bağlantılı yurt ve evlerdeki eşyalar, ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 20 Şubat 2017 16:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
FETÖ'nün yurdundaki eşyalar, ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı

Manisa'nın Demirci ilçesinde, FETÖ ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle kanun hükmünde kararname (KHK) ile kapatılan yurt ve evlerdeki eşyalar ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, gazetecilere yaptığı açıklamada, OHAL Yasası kapsamında KHK ile kapatılan Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması ile bağlantılı yurt ve evlerdeki eşyaların belediyelere devredildiğini belirtti.

Buralardaki eşyaların belediye ekiplerince depoda toplandığını, arızalı olanların tamir edildiğini ifade eden Selçuk, daha sonra bu eşyaların mahalle muhtarlarının tespit ettiği ihtiyaç sahibi ailelerin adreslerine teslim edildiğini söyledi.

Başkan Selçuk, şöyle konuştu:

"Milletimizin malını millete veriyoruz. Fetullahçı Terör Örgütü'ne ait yurt ve evlerin kapatılmasının ardından Vakıflar Genel Müdürlüğünce belediyemize devredilen eşyaları ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırıyoruz. Ailelerimizin ihtiyaçlarına göre, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı, yatak ve televizyon gibi ev gereçlerini teslim ediyoruz. Bugüne kadar 135 ihtiyaç sahibi ailemizin ihtiyaçları giderilmiştir."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber