KYK'lı öğrenciler, polis ve askeri unutmadı

Karaman'da Kredi ve Yurtlar Kurumu'nda kalan öğrenciler, terörle mücadele eden asker ve polislere ördükleri kaşkol ve bereleri gönderdi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 21 Şubat 2017 21:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
KYK'lı öğrenciler, polis ve askeri unutmadı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'nda (KYK) barınan öğrenciler, terörle mücadele veren asker ve polisleri unutmadı.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Karaman'da öğrenim gören öğrenciler, zor şartlarda görev yapan asker ve polislere motivasyon sağlamak için farklı bir etkinlik düzenledi.

Öğrenciler, barındıkları yurtlarda oluşturdukları atölyede ördükleri kaşkol ve bereleri, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde terörle mücadele eden güvenlik güçlerine gönderdi.

Hazırladıkları kutulara kendi yazdıkları notları da koyan öğrenciler, polis ve askere küçük de olsa destek olmak istediklerini belirtti.

Terör bölgesinde zor şartlarda kahramanca görev yapan polis ve askerlerin yanlarında olduklarını hissettirmek ve moral vermek istediklerini söyleyen öğrenciler, ördükleri bere ve kaşkolları büyük bir titizlikle hazırladıklarını ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber