Müjdat Gezen cephesi şimdi de şehitleri istismar ediyor

Müjdat Gezen sanat merkezinin yakılması, referandum dolaysıyla her gün farklı bir iddiayla gündeme geliyor. Müjdat Gezen üzerinden Hayır kampanyası yürütenler, bugün de şehitleri istismar etmeye başladı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 22 Şubat 2017 10:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Müjdat Gezen cephesi şimdi de şehitleri istismar ediyor

MÜJDAT GEZEN ÜZERİNDEN 'HAYIR' PROPAGANADASI

Müjdat Gezen Sanat merkezi geçtiğimiz günlerde bir kişi tarafından benzin dökülerek yakılmıştı.

Normal bir zaman diliminde adli bir olay değerlendirilecek olan bu olay, referandum sürecinde, farklı bir siyasal anlama sıkıştırılarak yorumlanıyor.Müjdat Gezen başta olmak üzere muhalif bazı siyasetçi ve aydınlar, "Müjdat Gezen Hayır dediği için Sanat Merkezi yakıldı" iddiasını savunuyor. Bu iddianın bir dayanağı bulunmuyor.

Diğer taraftan, karşı görüşte olanlar ise Müjdat Gezen'in geçtiğimiz haftalarda, son Osmanlı sultanına yönelik çirkin benzetmesinden dolayı hedef alınmış olabileceğini iddiasını dile getiriyor.

Şuan için adli soruşturma yürüyor ve herkesin soruşturma sonucunda beklemesinde fayda var.

FETHİ SEKİN'İN EĞİTİM MASRAFLARINI MÜJDAT GEZEN KARŞILAMIYOR

Ancak bugün Müjdat Gezen'le ilgili başka bir iddia dolaşıma sokuldu. İddiaya göre Müjdat Gezen, İzmir'de şehit edilen Fethi Sekin'in çocuklarının ömür boyu eğitim masraflarını karşılıyordu.

Fethi Seki'nin 3 çocuğu var ve üç çocuğunun da eğitim masraflarını Türkiye'nin en büyük özel okullarından birisi karşılıyor.

Referandum sürecinde, en küçük bir olayı dahi siyasi hesaplarına alet edenlerin, en azından şehitleri istismar etmemesi gerekiyor.

İŞTE SOSYAL MEDYADAKİ YALANALARI YAYANLAR

Erdoğan, Müjdat Gezen'den 10 bin lira tazminat kazandı/ Video Müjdat Gezen'e, Ak Partililere hakaretten tazminat cezası 2. Abdülhamid'in torunu: Haddi aşan saldırıları kınıyorum

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber