MEB'den ingilizce uygulama sınavları uyarısı

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 28 Şubat 2017 00:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
MEB'den ingilizce uygulama sınavları uyarısı

İngilizce uygulama sınavlarının yapılması yönetmelik uyarınca uygulamalı derslerde zorunlu olup, okullarda uygulanması konusunda bilgi eksikliklerinin olmasından dolayı çoğu okulda uygulanmamakta ya da farklı şekillerde uygulanmaktadır.

Sınavın en önemli amacı öğrencileri eğitim-öğretim dönemi boyunca dersin içeriğine karşı aktif hale getirmek ve dili sürekli kullanmaya yönlendirmektir. Yapılacak sınavın 4 (dört) beceriyi ölçmesi gerektiğinden dönem boyunca e-okul sistemine belirli bir tarih girilmeksizin ders öğretmeninin istediği an yapabilmesi açısından esnekliği vardır.

Öğretmenin dönem boyunca öğrencileri değerlendirme şansı olduğundan öğrencileri gözlemleme ve değerlendirme için yeterli süreye sahip olunacaktır. Aşağıdaki evraklar2016-2017 Eğitim-Öğretim Dönemi Türkiye İl Zümre Başkanları Çalıştayında, Türkiye'nin her köşesinden gelmiş zümre başkanlarının kararı ve MEB Ortaöğretim Kurumları Şube Başkanlığının onayıyla alınmış zümre öğretmenler örnek Toplantısı ve uygulama sınavı tutanaklarıdır;

2. Dönem İngilizce Dersi Ek Zümre Öğretmenler Örnek Toplantı Tutanağını bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.

İngilizce Uygulama Sınavları Örnek Tutanağını bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber