'7 Haziran'da tek başına hükümet çıkmadı, etkilerini vatandaş hatırlıyor'

Kültür ve Turizm Bakanı Avcı: "(Halk oylaması süreci) 7 Haziran seçimlerinden sonra tek başına hükümet çıkmadı. Böyle bir sonucun ülkede yol açtığı belirsizlik ve bunun her alanda hissedilen olumsuz etkilerini vatandaş hatırlıyor.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 28 Şubat 2017 10:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'7 Haziran'da tek başına hükümet çıkmadı, etkilerini vatandaş hatırlıyor'

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'na konuk oldu. Avcı, AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Şenol Kazancı ile editörlerin sorularını yanıtladı.

Kültür ve Turizm Bakanı Avcı: "(Halk oylaması süreci) 7 Haziran seçimlerinden sonra tek başına hükümet çıkmadı. Böyle bir sonucun ülkede yol açtığı belirsizlik ve bunun her alanda hissedilen olumsuz etkilerini vatandaş hatırlıyor. Dolayısıyla bu anayasa oylamasının aynı zamanda istikrarın muhafazası için de önemli olduğunu vatandaş da biliyor."

Kültür ve Turizm Bakanı Avcı: "Vatandaş tercihini istikrar ve daha etkin bir yönetimden mi yoksa belirsizlikten mi yana olduğunu, kullanacağı oyun bunlardan birine kapı açacağını bilerek oy kullanmalıdır."

Kültür ve Turizm Bakanı Avcı, Devlet Tiyatrolarınca, 15 Temmuz darbe girişimini anlatan bir tiyatro oyunu için ön hazırlık yapıldığını bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber