Makam aracı çalan hırsız yakalandı

İstanbul'da oto hırsızlığına yönelik düzenlenen ve 5 çalıntı aracın ele geçirildiği operasyonda, 2 kişi gözaltına alındı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Mart 2017 14:34, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01
Makam aracı çalan hırsız yakalandı

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ekipleri, iş yerlerinin valelerine ve otoparklara bırakılan araçların çalınmasına yönelik çalışma başlattı. Yapılan istihbarat çalışması, teknik takip ve güvenlik kamerası görüntülerinin incelenmesinin ardından şüphelilerin kimlikleri tespit edildi.

Polis ekiplerinin Esenyurt'ta düzenlediği operasyonda, şüpheliler A.Ö. ve E.Y. günlük kiraladıkları bir evde yakalandı. A.Ö'nün üst aramasında 1 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Operasyonda, Güngören Belediye Başkan Yardımcısının makam otomobilinin de aralarında bulunduğu 5 çalıntı araç ele geçirildi. Şüphelilerin, çaldıkları araçlara sahte plaka takarak, gece iş yerlerinden hırsızlık yaptıkları belirlendi.

Şüphelilerden "panda" lakabıyla bilinen A.Ö. hakkında 4 suçtan arama kaydı ve oto hırsızlığı suçundan 7 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu, 12 Aralık 2016'da tedavi için getirildiği hastaneden firar ettiği bildirildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan A.Ö. ve E.Y. adliyeye sevk edildi.

Hüseyin Bağış

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber