'Daha güçlü bir Türkiye için desteklerinizi bekliyoruz'

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, halk oylamasına ilişkin, "Daha güçlü bir Türkiye ve Diyarbakır için desteklerinizi bekliyoruz, güçlü bir 'Evet' bekliyoruz." dedi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Mart 2017 16:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Daha güçlü bir Türkiye için desteklerinizi bekliyoruz'

Bakan Kaya, çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Diyarbakır'da beraberinde Vali Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla ve Sur Belediye Başkan Vekili Bilal Özkan ile Sur İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Burada güvenlik görevlileri ile sohbet eden Kaya, ardından Gazi Caddesi'ndeki esnaf ve vatandaşlara karanfil dağıtarak, sorunlarını dinledi.

İş yerlerindeki gençlerle tek tek ilgilenen Kaya, "Gençlerin desteği bizim için çok önemli. Sizler için çalışıyoruz, geleceğin Türkiyesini sizler için güçlü bir şekilde kurmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaya'nın işlerinin nasıl olduğunu sorduğu bir esnaf, "Çok daha iyi olacak. Sur çok iyi toparlanıyor. Allah'ın izniyle çok daha iyi olacak. Desteklerinizi her zaman arkamızda görüyoruz." yanıtı verdi.

Halkın sıkıntılarını dinlemeye geldiklerini belirten Bakan Kaya, "Daha güçlü bir Türkiye ve Diyarbakır için desteklerinizi bekliyoruz. Güçlü bir 'Evet' bekliyoruz. Gençler sizinle gurur duyuyoruz. Yeni Türkiye'de gençlerin önünü daha çok açıyoruz. Referandum sürecini arkadaşlarınıza anlatın. Siz geleceğimizin teminatısınız." dedi.

Bir vatandaş da televizyonda yayımlanan evlilik programlarından duyduğu rahatsızlığı ifade ederek, "Bakanım sizi seviyoruz. Lütfen evlilik programlarını kapatın." diye konuştu.

Şükrü Gündüz

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber