'Herkesin hayali olabilecek bir şey gerçeğe dönüştü'

Nikahları Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla kıyılan Gönül ve Fatih Coruş çifti, bunun mutluluğunu yaşıyor.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Mart 2017 13:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Herkesin hayali olabilecek bir şey gerçeğe dönüştü'

Ekber Türkoğlu

Başbakan Binali Yıldırım'ın anayasa değişikliğine ilişkin halk oylaması sürecinde Tokat Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği miting sırasında Gönül Refahiyeli (26) ile Fatih Coruş (26), gelinlik ve damatlıkla konuşmanın gerçekleştirildiği platforma çıkmıştı. Birbirlerini eş olarak kabul edip etmediklerinin soruması ve gençlerin de "Evet" demesinin ardından Başbakan Yıldırım çifti tebrik edip hediyeler vermişti.

Çiftin nikahı, mitingin ardından Valiliği ziyareti sırasında da Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu tarafından Başbakan Yıldırım'ın şahitliğinde kıyılmıştı.

'Yanımızda Başbakanımız, karşımızda Tokat halkı'

Gönül ve Fatih Coruş çifti, evliklerinin ilk gününde AA muhabirine duygularını anlattı.

Yaşadıklarının bir an olsun aklından çıkmadığını vurgulayan Coruş, şöyle devam etti:

"Başbakanımızla miting alanında kürsüde olmak, bizleri mutlu etti. Anlatamayacağım bir mutluluk. Yanımızda Başbakanımız, karşımızda Tokat halkı. Bizim için önemli bir hatıra. Çocuklarımıza anlatacağımız bir anı. Çok mutluyuz."

'Çocuklarımıza, torunlarıma anlatabileceğim bir anı'

Gelin Gönül Coruş ise Başbakan Yıldırım ile hemşehri olduklarını aktardı. Çok mutlu olduğuna işaret eden Coruş, şunları kaydetti:

"Benim için gurur verici bir şeydi. Ömrüm boyunca çocuklarımıza, torunlarıma anlatabileceğim bir anı. Sayın Başbakanımıza, Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Sahneye çıktığımızda çok heyecanlıydım. Ne söyleyeceğimi bilemedim. Sayın Başbakanımızın yanında olmak benim için gurur verici bir şeydi. Herkesin hayali olabilecek bir şey gerçeğe dönüştü. Her şey çok güzeldi."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber