İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

E-posta devi dosya ekleme boyutunu iki katına çıkardı

DÜNYANIN popüler e-posta servislerinden olan Gmail, mail gönderme boyutu 25 MB'tan 50 MB'a çıkardığını duyurdu. Söz konusu artış, e-posta servisi kullanıcılarına tam olmasa da bir nebze nefes aldıracak gibi görünüyor.

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 05 Mart 2017 16:19, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01
E-posta devi dosya ekleme boyutunu iki katına çıkardı

Ürettiğimiz dijital verileri başka bir kişiye yollamak, ulaştırmak istediğimizde en hızlı yol olan mail sistemi kullanıyoruz. Fakat mail servislerinin koyduğu boyut sınırı, bu kolaylığı sekteye uğratan faktörlerin en başında yerini alıyor. Bu durumdan şikayetçi olan kullanıcılar ise Google Drive ya da Dropbox gibi bulut depolama servislerinden faydalanmak zorunda kalıyor. Söz konusu duruma ise e-posta servislerinden yavaş yavaş çözümler gelmeye baladı.

Şikayetlere çözüm getirmek için adım atan popüler e-posta servisi Gmail, maksimum e-posta boyutunda güncellemeye gitti. E-posta servisleri bildiğiniz gibi atılacak maillere boyut sınırlaması getiriyor. Söz konusu uygulamayı kullanan e-posta servisi Gmail ise kullanıcılarına 25 MB kullanım hakkı veriyordu. Şimdi ise servis bu boyutu 50MB'a çıkaracağını duyurdu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber