Doçent adaylarına juri tebligatları gönderiliyor

2016 Nisan döneminde eser inceleme aşamasında doçentlik sınavına başvuran adaylara Üniversitelerarası Kurul sonunda tebligatları gönderiyor !

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 06 Mart 2017 12:45, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
Doçent adaylarına juri tebligatları gönderiliyor

Bilindiği gibi, yaklaşık bir ay önce 2016 Nisan döneminde doçentliğe müracaat eden adayların jürileri açıklanmasına rağmen resmi tebligat kendilerine yapılmadığından bekleyişlerin devam ettiğini ve Üniversitelerarası Kurulun jüri belirsizliği biten adayları daha fazla mağdur etmeden tebligat yapması gerektiğini gündeme getirmiştik !

Bunun üzerine, Üniversitelerarası Kurul aynı gün bir açıklama yaparak 2016 Nisan döneminde doçentlik müracaatı yapanların jürilerini Doçentlik Bilgi Sistemini kullanarak öğrenebileceklerini, ancak tebligatların ilgililere ne zaman yapılacağını ilan etmemişti.

Aradan geçen bir ay sonunda Üniversitelerarası Kurul adayları yeterince mağdur ettikten sonra kişilere jüri tebligatlarını göndermeye başlamıştır. Adaylara tebligatlar ulaştıktan sonra belirlenen jüri üyelerine yayın dosyaları gönderilecektir.

2016 NİSAN DÖNEMİNDEN SÖZLÜ SINAVA GİRECEKLERİN TARİHLERİ DE BELLİ OLDU !

Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı bugün yaptığı açıklamada; 2016 Nisan Döneminde Sözlü Sınav aşamasından başvuran adayların sözlü sınav bilgileri Doçentlik Bilgi Sistemi üzerinden ilan edilmiştir.

Söz konusu açıklamayı görmek için TIKLAYINIZ.

Yavuz Selim KAPLAN

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber