İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Sayın Bakan, MEB'in her gün kepaze edilmesine daha ne kadar rıza göstereceksiniz?

MEB'deki bir yapı tarafından korunan ve kollanan bir daire başkanı, hemen her gün tetikçi olarak kullandığı bir internet sayfasıyla, Türkiye Cumhuriyetini rezil ediyor

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 16 Mart 2017 09:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sayın Bakan, MEB'in her gün kepaze edilmesine daha ne kadar rıza göstereceksiniz?

MEB'deki bir yapı tarafından korunan ve kollanan bir daire başkanı, hemen her gün tetikçi olarak kullandığı bir internet sayfasıyla, Türkiye Cumhuriyetini rezil ediyor

Adı soyadı önemli değil.

Daha önce Ankara'nın en önemli ilçesinin milli eğitim müdürüydü, hakkında çıkan yolsuzluk iddiaları sonrasında görevden alındı ancak daha sonra bildiği özel bilgiler dolaysıyla Daire Başkanı yapıldı.

Ödüllendirilen daire başkanı, internette bir sayfa açtı. Bu sayfadan her gün bazı MEB bürokratlarını hedef alıp itibarsızlaştırırken bazılarını da övüp göklere çıkarıyor.

Örneğin geçtiğimiz aylarda, Müsteşar yardımcısı Ercan Demirci'yi "Cumhuriyet gazetesinden özür diledi" diyerek tahkir etti, başka bir Müsteşar yardımcısı Ahmet Emre Bilgili'yi ise 28 Şubatçıları korumakla suçlayıp, hedef gösterdi.

Bu da yetmezmiş gibi, bu Daire Başkanı, Türkiye'nin eğitim alanında kalem oynatan sayılı akademisyenlerinden Doç. Dr. Bekir Gür'ü, FETÖ'cü ilan etti. Gür'ü FETÖ'cü olarak damgalayan daire başkanının tek delili ise Gür'ün, 2004 yılında, ABD'deki bir okula akademik danışmanlık yapmış olması. Yani bu Daire başkanına göre 13 yıl önceki bir işlem, FETÖ'cü olmak için yeterli. Korunup kollanan daire başkanını zeka seviyesi böyle bir şey işte! Bu kepaze tespit de yetmezmiş gibi bu daire başkanı, Bakan Nabi Avcı tarafından 2016 yılının başında Fulbright komisyonuna seçilen Gür'ü, CIA şefini çağrıştıracak şekilde "Fulbright Masası Şefi" olarak adlandırmaktan bile çekinmedi. Oysaki kanuni anlaşmalar gereğince Türkiye, her yıl Fulbright komisyonuna üye seçmek zorunda...

Çok ilginç başka bir husus ise şu: Müsteşar yardımcılarına, tetikçi olarak kullandığı web sitesiyle ayar veren bu daire başkanı, Müsteşar Yusuf Tekin'in her açıklamasını ise göklere çıkarmakta, sanal alemde Müsteşarın her dediğini retwet etmektedir.

Şimdi şu sorulara bir yanıt vermek gerekiyor?

1- Milli Eğitim Bakanlığını kepaze eden böyle bir Daire başkanını kimler koruyor?

2- Bu daire başkanını koruyan MEB'deki etkin yapı, ayak oyunlarını ve Bizansvari taktikleri bırakıp da ne zaman eğitimle ilgilenecek?

3- Bakan İsmet Yılmaz, kendi kariyer planları için her kutsalı kullanabilecek bu adamları, çalışma arkadaşı olarak görmekten çekinmiyor mu?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber