Gökçek: Su kesintisi 2 ayda belli olur

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 20 Şubat 2007 14:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, barajlara ancak Ankara'nın günlük kullanımı kadar su geldiğini belirterek, su kısıtlamasına gidilip gidilmeyeceğinin 1-2 ay içinde belli olacağını bildirdi.

Ankara Sanayici ve İş Adamları Derneği (ASİAD), Ankara'ya yaptığı hizmetlerden dolayı Melih Gökçek'e bir ''teşekkür'' plaketi verdi. Törende konuşan Gökçek, Kuğulu Kavşağı Projesinin tamamlanmasının Rus Elçiliğiyle yaşanan müsaade sorununun çözülmesine bağlı olduğunu belirterek, ''Problem çözüldükten sonra 15 gün içinde kavşağı hizmete açabiliriz'' diye konuştu.

Kuğulu alt geçidinin duvarlarının, seramik desenli kuğu desenleriyle döşendiğini anlatan Gökçek, ''Bazı odaların kuğu dekoruna eleştirileri olduğunu basından takip ediyorum. Ben bu odalara samanlık peyzajı bile vermem, çünkü olaya ideolojik yaklaşıyorlar'' dedi. Kızılırmak'tan su getirmeye ilişkin projeyi hızla tamamlamayı düşündüklerini kaydeden Gökçek, önümüzdeki günlerde bu konuyu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la görüşeceklerini bildirdi.

Gökçek, başkentte 6 olan rekreasyon alanı sayısını 2008 sonuna kadar 9'a çıkaracaklarını belirterek, başkenti bir eğlence merkezine kavuşturmayı da amaçladıklarını bildirdi. Gökçek, Eskişehir yolunda özel sektöre yaptırılması düşünülen Disneyland projesi için iki teklif bulunduğunu söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber