Telsim Vodafone'dan canlı randevu hizmeti

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 20 Şubat 2007 16:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cep telefonundan gönderilen SMS'le hastanelerden randevu alınması hizmeti olan CepHastane servisini sunan Telsim Vodafone, şimdi de canlı randevu alabilme hizmeti başlattı.

Cep telefonundan gönderilen kısa mesajla (SMS) hastanelerden randevu alınması hizmeti olan CepHastane servisini uzun süredir sunan Telsim Vodafone, şimdi de müşteri temsilcisi ile canlı konuşarak randevu alabilme hizmetini uygulamaya koydu.

Canlı müşteri temsilcisi ile konuşarak randevu alabilmek için öncelikle hastanelerin Telsim Vodafone'un mobil sağlık çözüm ortağı Fonksiyonel İnternet Sistemleri ile anlaşma yapmaları gerekiyor. Bu aşamadan sonra anlaşmalı hastanelerden randevu almak isteyenler, 0 546 3443 112 numaralı telefonu arayarak kolaylıkla randevu işlemlerini tamamlayabiliyor. CepHastane'yi arayan hastalar, tıbbi danışman gibi yetiştirilmiş müşteri temsilcileri tarafından en uygun hastane ve en uygun bölüme yönlendiriliyor.

CepHastane Servisi ile sürekli meşgul çalan hastane telefonları dönemi de bitiyor, çünkü CepHastane Servisi her zaman ulaşılabilir olmayı garanti ediyor. 0 546 3443 112 numaralı telefonla Türkiye'nin her yerinde servis alabilen hastalar ister canlı müşteri temsilcileri aracılığı ile isterse sesli yönlendirme işlevleri ile kolayca randevu alabiliyor ya da randevularını değiştirebiliyor.

Hastaların cevap alma süreleri, arayan kişi sayısı, servisin performansı gerçek zamanlı olarak izleniyor ve ilgili raporlar hastanelere sunularak gerekli çalışmaların yapılması ve hastalara en hızlı ve en uygun randevu imkanları sağlanmasına yardımcı olunuyor.

İstanbul'da Dr. Siyami Ersek Göğüs, Kalp ve Damar Cerrahisi Hastanesi ile Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde pilot olarak uygulamaya konan Telsim Vodafone CepHastane Servisi, şimdilik ücretsiz sağlanıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber