İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Minik kalbi dayanamamıştı, davada karar çıktı

İzmir'in Bornova ilçesinde 9 yaşındaki kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılanan tutuklu sanığın tahliyesine karar verildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 22 Mart 2017 16:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Minik kalbi dayanamamıştı, davada karar çıktı

İzmir 7. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanık Tuncay Ç, tanık olarak dinlenen torunu G.A ile taraf avukatları katıldı.

Mahkeme heyeti, "duruşma stresine dayanamadığı için öldüğü" iddia edilen mağdur Y.K'nin, İstanbul Adli Tıp Kurumundan gelen raporunda "kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğinin" belirlendiğini açıkladı.

Duruşmada pedagog eşliğinde tanık olarak dinlenen 7 yaşındaki G.A'nın ifadesi sırasında sanık ve izleyiciler duruşma salonundan çıkartıldı.

Savcı, kaçma ve delilleri karartma şüphesinin olmaması nedeniyle sanığın tahliyesini talep etti.

Sanık Tuncay Ç. ise medyada çıkan fotoğraflarda yüzünün kapatılmaması nedeniyle herkes tarafından olumsuz tanındığını söyledi.

Mahkeme heyeti, sanığın tahliyesine kararlaştırdı ayrıca detaylı otopsi raporu için dosyanın İstanbul Adli Tıp Kurumu Genel Kuruluna gönderilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

- Olay

Bornova ilçesinde 21 Kasım 2016'da evinde fenalaşan 9 yaşındaki ilkokul öğrencisi Y.K, kaldırıldığı Ege Üniversitesi Hastanesinde hayatını kaybetmişti. Arkadaşının dedesi Tuncay Ç'nin tacizine uğradığı öne sürülen, o günden sonra okula gitmeyen, psikolojik tedavi gören Y.K'nin, "duruşmada kendisini taciz eden kişiyle karşılaşacağı için yaşadığı stres ve korku nedeniyle kalp krizinden hayatını kaybettiği" iddia edilmişti.

Meriç Ürer

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber