'Batı bizi terörle mücadele yalnız bıraktı'

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: Terörün iyisi kötüsü olmaz. Batı bizi terörle mücadele yalnız bıraktı. Dünyaya davetimiz şudur; terörle birlikte mücadele edelim

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Mart 2017 13:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Batı bizi terörle mücadele yalnız bıraktı'

- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen silahlı saldırıyı şiddetle kınayarak, "Terörün iyisi kötüsü olmaz. Batı bizi terörle mücadele yalnız bıraktı." dedi.

Eroğlu, Aydın Valiliğini ziyaretinde yaptığı açıklamada, 16 Nisan'da yapılacak anayasa değişikliğine ilişkin halk oylamasında Aydın'da çok yüksek oranda 'evet' beklediklerini belirtti.

Aydın'a en çok yatırım yapan bakanlığın başında geldiklerine dikkati çeken Eroğlu, Aydın'a AK Parti iktidarı olarak 4 milyar 625 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi.

Ziyareti kapsamında 16 temel atma töreni gerçekleştireceklerini, 7 bin 500 ücretsiz fidan dağıtacaklarını ifade eden Eroğlu, Ege'de turizmi canlandırmak için de projeler geliştirdiklerini, özellikle sahil kesimde turist sayısını arttırmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Bakan Eroğlu, gazetecilerin Londra'daki terör saldırısına ilişkin sorusu üzerine şöyle konuştu:

"Terör bizde olunca iyi, başka yerde olunca kötü diyorlardı. Terörün iyisi, kötüsü olmaz. Terörist gelir batıyı da vurur. Terörle mücadelede bütün dünyanın Türkiye'yi desteklemesi lazım, yanında olması lazım. Biz diyoruz ki PKK, DEAŞ ve PYD terör örgütüdür. Bunların birbirinden farkı yoktur, gelir sizi de vurur. FETÖ de en alçak terör örgütüdür. Bakmayın şimdi sizin gözünüze hoş gelebilir. Ama gün gelir sizi de vurur. Daha önce Fransa'da, Almanya'da, Belçika'da da oldu. Batı bizi terörle mücadele yalnız bıraktı. Dünyaya davetimiz şudur; terörle birlikte mücadele edelim."

Bakan Eroğlu'na Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak'ı ziyaretine, AK Parti Aydın milletvekilleri Mustafa Savaş, Abdurrahman Öz ve Mehmet Erdem de eşlik etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber