İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Arslan: Nasıl ki 15 Temmuz'da hainleri püskürttüysek...

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Nasıl ki 15 Temmuz'da hainleri püskürttüysek, Allah'ın izniyle 16 Nisan'da da Arpaçaylı, Karslı, istikbalim ve istiklalim için 'evet', çocuğumun geleceği için 'evet', torunumun geleceği için 'evet', hainlere fırsat vermemek için 'evet' diyecek." dedi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Mart 2017 14:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Arslan: Nasıl ki 15 Temmuz'da hainleri püskürttüysek...

Kars Harakani Havalimanı'na gelen Bakan Arslan'ı, Vali Rahmi Doğan, AK Parti Kars Milletvekili Yusuf Selahattin Beyribey, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Serdar Güngör, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, protokol üyeleri ve partililer karşıladı.

Bakan Arslan, buradan, beraberindekilerle Arpaçay ilçesine geçti.

İlçe merkezinde vatandaşlara hitaben konuşan Arslan, her zaman yanlarında olan Arpaçaylılara teşekkür ederek, "Biz geldiğimiz günden beri dedik ki 'Arpaçay, Akyaka, Susuz, Digor, Selim, Sarıkamış, Kağızman'ın tamamı bunlar Serhat ilçeleridir ama biz sadece Serhat şehri olmayacağız. Bu konumumuzdan yararlanacağız.' dedik. Bununla ilgili arkadaşlarımızla birlikte sizin hizmetinizdeyiz size hizmetkarlık etmeye devam ediyoruz." diye konuştu.

- "Kars'a yatırımların bedeli 6 milyarın üzerinde"

Arslan, Kars ve ilçelerinde AK Parti iktidarıyla önemli projelerin hayata geçtiğini ve hali hazırda önemli projelerin de devam ettiğini hatırlatarak, "AK Parti dönemlerinde Kars'a yaptığımız yatırımların bedeli 6 milyarın üzerinde. Sadece şu anda devam eden projelerin bedeli 2 milyar. 2 milyar deyip geçmeyin 2 katrilyon, 6 katrilyon." dedi.

Eskiden, borç para alabilmek için IMF'nin kapısında beklendiğini anlatan Arslan, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Eskiden IMF'nin kapısında dileniyorduk, '100 milyon borç alabilir miyiz' diye. Bütün bakanlar el pençe divan duruyordu adam bize 100 milyon daha borç versin diye. O günlerden bugünlere geldik. Bakın 100 milyon borç almak için elin adamının karşısında el pençe divan duran Türkiye'den sadece Kars'ta 6 milyar yatırım yapan, sadece bugünlük 2 milyarlık yatırımın devam ettiği bir Türkiye'ye geldik. Niye geldik, Cumhurbaşkanı ile Başbakan uyumlu çalışıyor, 'memleketin her yerine hizmet etmem lazım' diyor ve hizmet ediyor."

- "Bize düşen size daha fazla hizmetkar olmak"

Arslan, geleceğe daha güçlü bir şekilde yürümeleri gerektiğini, çocukların ve torunların geleceğinin önemli olduğunu dile getirdi.

Geleceğe sağlıklı bir şekilde sahip çıkılması gerektiğini anlatan Arslan, "Nasıl ki istiklal mücadelesinde düşmanı buradan attıysak, nasıl ki 15 Temmuz'da hainleri püskürttüysek, Allah'ın izniyle 16 Nisan'da da Arpaçaylı, Karslı, istikbalim ve istiklalim için 'evet', çocuğumun geleceği için 'evet', torunumun geleceği için 'evet', hainlere fırsat vermemek için 'evet' diyecek. Bize düşen size daha fazla hizmetkar olmak, size hizmetkar olacağız." ifadesini kullandı.

MHP'li Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta da Bakan Arslan'ın, "Sen MHP'li belediye başkanısın" demeden her zaman yanında olduğunu ve hiç yalnız bırakmadığını kaydetti.

Karaçanta, 15 Temmuz'da Avrupa devletlerinin emperyalist oyunlarını devreye sokarak Türkiye'yi bölmek istediğini vurgulayarak, "Büyük Türk milleti ve Türkiye'yi bölmek, parçalamak için elinden gelen her şeyi yaptılar. Almanya'da Hollanda'da yaşanan olaylar, bunların korkuları ne biliyor musunuz? Korkuları, büyük Türk milletinin kenetlenmesidir, büyük Türk milletinin Ortadoğu'da nasıl güçlü bir devlet oluğundan korkmalarıdır." dedi.

Cüneyt Çelik

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber