İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Zonguldak'ta FETÖ davasında 3 tahliye

FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında, daha önce ihraç edilen ve görevlerinden uzaklaştırılan imam, müftülük personeli ve öğretmenlerin de aralarında bulunduğu 5'i tutuklu 7 sanığın yargılandığı davada, tutuklu 3 sanığın adli kontrol ve yurt dışına çıkma yasağı şartıyla tahliyesi kararlaştırıldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Mart 2017 18:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Zonguldak'ta FETÖ davasında 3 tahliye

Zonguldak'ta, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında 5'i tutuklu 7 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Zonguldak 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, aralarında daha önce ihraç edilen ve görevlerinden uzaklaştırılan imam, müftülük personeli ve öğretmenlerin olduğu 7 sanık ile avukatları katıldı.

Mahkeme heyeti, yaklaşık 6 saat süren duruşmada, tanıkları dinlemesinin ardından, tutuklu 3 sanığın adli kontrol ve yurt dışına çıkma yasağı şartıyla tahliyesine karar verdi.

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında. 7 sanık hakkında, "silahlı terör örgütüne üye olmak" ve "anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etmek" suçlarından dava açılmıştı.

Gökhan Yılmaz

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber