Galatasaray'dan FETÖ'cüler temizleniyor

Hain örgütçü Hakan Şükür, Arif Erdem ve İsmail Demiriz başta 15 ismin ihracı üyelerin "Kabul" oyuyla gerçekleşecek ve Galatasaray'da temizlik harekatı resmiyet kazanacak. Kulüp de bu yaftadan kurtulacak

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 25 Mart 2017 07:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Galatasaray'dan FETÖ'cüler temizleniyor

Ve nihayet Galatasaray'ın FETÖ'cülerden temizlenme günü geldi!.. Sarı-kırmızılı kulübün bugün Lütfi Kırdar Kongre Salonu'nda saat 10.00'da başlayacak Mali Genel Kurulu'nda aralarında FETÖ'cü Hakan Şükür'ün de bulunduğu 15 kişinin üyelikten ihraç kararı oylanacak. Tüzük gereği Yönetim Kurulu ve Disiplin Kurulu tarafından atılması kararı çıkan Hakan Şükür, Arif Erdem, İsmail Demiriz, eski valiler Hüseyin Avni Mutlu ve Şehabettin Harput ile birlikte 15'e yakın ismin ihracının üyelerin olumlu kararı ile resmen gerçekleşmesi bekleniyor.

MEKTUPLA DA DEMAGOJİ

Bin 500'e yakın üyenin katılımının beklendiği kongreden çıkacak karar ile Galatasaray yıllardır kulübe zarar veren FETÖ'cülerden kurtulmuş olacak. Tüzük gereği üyelerin oylamasının öncesinde savunmaları değerlendirilecek. Hakan Şükür'ün gönderdiği pişmanlık mektubunun da okunması beklenmiyor.

43 ÜYE ŞART AMAN DİKKAT

Gündemin 10. maddesi olarak üyelerin atılma durumları değerlendirilecek. Bu oylamanın ise yaklaşık 30-40 kişinin konuşması halinde akşam saatlerini bulması bekleniyor. İbranın ardından üyelerin çoğunun kongreyi terk etmesi beklenirken, ihraç kararları sırasında salonda az kişinin kalması bekleniyor. Tüzük gereği yönetim ve denetim kurulu üye sayısının toplamının iki katı kadar kişi kalmalı... Bu da yaklaşık 43 kişi ediyor.

ALIN SİZE BELGE!

Galatasaray'da kripto FETÖ'cüler ısrarla, "Hakan Şükür için mahkeme kararı yok" gerekçesini bahane ederken aslında eski futbolcunun yıllardır hain örgüt lideri Fetullah Gülen'in dizinin dibinden ayrılmaması ve ona emir kulu gibi hizmet etmesi en büyük belge...

15 Temmuz darbe girişiminden saatler sonra halkı sokağa çıkmaması çağrısı da hala unutulmayan ve yargılaması süren FETÖ'cü Şükür'ün Galatasaray'la anılmasını artık kimse istemiyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber