İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Ablasını vurmasaydı polisliğe başlayacaktı

Mersin'de 2 yıllık polis Tuğçe İnceler, meslektaşı olan kızkardeşi Melike'nin silahından çıkan kurşunla hayatını kaybetmişti. Ablasının ısrarıyla polis olan kızkardeş Melike, bu olay yaşanmasaydı önceki gün Adana'da göreve başlayacaktı

Kaynak : Vatan
Haber Giriş : 25 Mart 2017 09:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ceylan Sever

Mersin'de Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli 2 yıllık polis memuru Tuğçe İnceler (27) 3 gün önce akşam saatlerinde, meslektaşı G.B. ile Yeni Mahalle'deki oturdukları eve geldi. Tuğçe'nin kendisi gibi polis memuru olan kızkardeşi Melike İnceler (24) Mersin'e gelerek ablasına sürpriz yaptı. Ablası Tuğçe'nin tavsiyesiyle polis olan Melike, evde tabancasını temizlerken o talihsiz olay yaşandı. Eli kazayla tetiğe dokunan Melike, karşısında duran en değerli varlığım dediği ablası Tuğçe'yi göğsünden vurdu. Ambulansla hastaneye kaldırılan Tuğçe hayatını kaybetti, kızkardeş Melike ise şoka girdi. Mahkemenin tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktığı Melike kimseyle görüşmüyor.

'Bugün göreve başlayacaktı'

Yaşananlardan sonra sinir krizi geçiren Melike'nin kendini eve kapattığı öğrenilirken, kuzeni VATAN'a yaptığı açıklamada çok üzgün olduklarını belirtti. "Lafla anlatamayacak kadar samimi ve birbirlerine tutkunlardı. Melike Edebiyat Öğretmenliği, Tuğçe'de Bankacılık mezunuydu. Ancak Tuğçe mesleğini yapmayıp polis oldu. Melike de atanamayınca ablası Tuğçe, polis olmasını istedi. Melike de ablasının isteğiyle polis oldu. Eğer Tuğçe'yi kaybetmeseydik Melike önceki gün Adana'da ilk görevine başlayacaktı. Şimdi biri yok, diğerinin yaşamı ise sadece nefes alıp vermekten ibaret. Ona da yaşamak denirse. Şu an cenazeden dolayı izin kullanıyor" dedi. Öte yandan İnceler kardeşlerin eski milli güreşçimiz Celal İnceler'in kızları olduğu öğrenildi.

Mersin Valiliği: Kadın polis, meslektaşı tarafından vuruldu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber