Liseli Miyase 2'nci kez kaçırıldı

Tunceli'nin Pertek ilçesine bağlı Aşağıgülbahçe Köyü'nde oturan Düzyar Ailesi'nin, İzmir'in Urla ilçesinde oturan teyzesinin yanında kalan kızı 16 yaşındaki Miyase Düzyar kaçırıldı. Kızının bulunmasını isteyen anne Songül Düzyar, "Kızım küçük gelin olmasın. O daha küçük, okusun istiyorum. Geleceği elinden alınmasın" dedi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 26 Mart 2017 09:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Liseli Miyase 2'nci kez kaçırıldı

Aşağıgülbahçe Köyü'nde yaşayan Songül ve Haydar Düzyar çiftinin kızları Miyase Düzyar, öğrenci olan kızlarının Urla'da kaçırıldığını belirterek hem Tunceli'de hem de Urla'da güvenlik güçlerine başvurdu. Kızlarının 24 gündür bulunamadığını belirten Songül Düzyar, kızının hayatından endişe ettiğini söyledi. 6 ay önce de A.K. adlı şahısın kızını kaçırdığını, polis ve jandarmanın kısa süre içerisinde yaptığı çalışmayla kurtarılarak kendilerine verildiğini anlatan anne Düzyar, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'dan kızının bulunması konusunda yardım istedi.

Kızı Miyase'nin, Urla'da lisede okuduğunu anlatan Songül Düzyar, "Kızım çok küçük neden kaçırdılar, ne yapacaklar? Herkes çocuk gelinlere karşı olduğunu söylüyor. Ben kızımın kesinlikle okumasını istiyorum, kızımın yaşı küçük ve bu yaşta gelin olmasın" diye konuştu.

FERİT DEMİR

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber