İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Mali konularda onu geçmek hiç kolay değil

CHP'de idari ve mali işlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç. Kendisi bir hekim. Ancak partideki para ve insan kaynakları yönetimi konusunda maliyecilerden farkı yok.

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 26 Mart 2017 16:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Mali konularda onu geçmek hiç kolay değil

Göreve geldiğinden beri tam bir kemer sıkma politikası uyguluyor. Ödeme gerektiren konularda kılı kırk yarıyor. Teşkilatlardan gelen talepler konusunda sıkı maliye politikası uyguluyor. Geçenlerde CHP, Diyarbakır'da bir il başkanlığı binası satın almak istedi. Şanlıurfa yolunda yeni yapılan bir iş merkezinde 180 metrekarelik uygun bir daire bulundu. Pazarlıklar başladı. Sonunda mülkiyeti alınacak daireye ek olarak ilçe temsilcilikleri için de aynı katta yine 180 metrekarelik başka bir daire kiralanması uygun görüldü.

'HALUK BEY'E RAĞMEN

Partililer mal sahibini ikna etmekten çok Haluk Koç'u ikna etmekle uğraştı. Hürriyet muhabiri Rifat Başaran'ın aktardığına göre, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu da dün ziyaret ettiği il başkanlığından söz açılınca "Haluk Bey'e rağmen aldık. Kendisi maliyeciler gibi kılı kırk yarıyor" dedi.

Haluk Koç, parti sözcülüğünde de başarılı bir isimdi. Öyle anlaşılıyor ki, yeni görevi sırasında idari ve mali işlerde de önemli bir mesafe kaydetmiş.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber