İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Batman Valisi: Güvenlikle ilgili bir sıkıntımız yok

Batman Valisi Deniz: - "Huzur yoksa buraya yatırımcı gelmez. Bizim derdimiz insanlarımızın aş, iş problemi olmasın, sıkıntısı olmasın, Türkiye'nin neresinde ne varsa burada olsun"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 28 Mart 2017 22:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Batman Valisi: Güvenlikle ilgili bir sıkıntımız yok

Batman Valisi Ahmet Deniz, "Huzur yoksa buraya yatırımcı gelmez. Bizim derdimiz insanlarımızın aş, iş problemi olmasın, sıkıntısı olmasın, Türkiye'nin neresinde ne varsa burada olsun." dedi.

Vali Deniz, Beşiri Kaymakamı Mustafa Maslak ile İkiköprü beldesindeki çay ocağında vatandaşlarla bir araya geldi.

Teröre karşı herkesin net bir şekilde tepkisini göstermesi gerektiğini belirten Deniz, terörle mücadelenin kararlı şekilde sürdüğünü söyledi.

Huzur olmadığı takdirde bölgeye yatırımcının gelmeyeceğini vurgulayan Deniz, "Huzur yoksa buraya yatırımcı gelmez, bizim derdimiz o. Bizim derdimiz insanlarımızın aş, iş problemi olmasın, sıkıntısı olmasın, Türkiye'nin neresinde ne varsa burada olsun." diye konuştu.

Vatandaşa hizmet götürmeyi amaçladıklarını dile getiren Deniz, şunları kaydetti:

"Devlet dediğimiz sizsiniz zaten, biz hizmet için buradayız. Siz olmasanız bizim ne işimiz var burada. Ama birileri başka hayaller, başka işler peşindeydi. Çünkü onların öyle bir derdi yok, onlar maşa, piyondur. 15 Temmuz'u yapan zihniyet neyse bölücü terör örgütü de aynı zihniyettedir. Al birini vur ötekine. Şimdide zaten yurt dışında kol kola hareket ediyorlar."

Bölgede güvenlikle ilgili hiçbir sıkıntının olmadığına dikkati çeken Deniz, "Herkesin tavrını net bir şekilde göstermesi gerekiyor. Allah'a şükür bir sıkıntımız yok, en ücra yere kadar güvenlikle ilgili bir sıkıntımız yok." ifadesini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber