İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Gençlik Bakanlığı projesine uluslararası ödül

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın başlattığı, "Genç Gönüllüler Platformunun-Afet ve Acil Durum Gönüllüleri" projesi, 2017 yılı Damir Cemerin ödülüne layık görüldü.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 30 Mart 2017 15:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Gençlik Bakanlığı projesine uluslararası ödül

Gençlik ve Spor Bakanlığı geçen yıl, Genç Gönüllüler Platformu oluşturdu. Platforma http://gencgonulluler.gov.tr/ adresinden erişilebiliyor.

Platform, "Sen de gönül ver!" sloganıyla Türkiye'de bir gönüllülük kültürü oluşturmayı amaçlıyor. Proje kapsamında temel olarak, gönüllü arayan kuruluşlarla gönüllü olmak isteyenler bir araya getiriliyor.

İşte bu platform altında yer alan "Afet ve Acil Durum Gönüllüleri" projesinin bu yılki teması olan "afetlerden etkilenen insan sayısının azaltılması" projesi 2017 yılı Damir Cemerin ödülüne layık görüldü.

Damir Cemerin Ödülü Nedir?

Damir Cemerin Ödülü; afet riskini azaltma konusunda karşılıklı bilgi paylaşımı ve deneyim paylaşımını geliştirecek ve kolaylaştıracak bir forum işlevi görmek amacı ile 1999 yılında Londra'da kurulmuş olan Avrupa Afet Riskini Azaltma Forumu (EFDRR) tarafından afetlere karşı direnç oluşturmak amacıyla kendi toplumlarını geliştiren çalışmaları teşvik eden çalışmalar için düzenli olarak her yıl verilmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber