İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Kocaeli adliyesinden hırsızlık

Adliyedeki 4. ve 7. icra daireleriyle baro odasına giren kişi ya da kişilerce avukat ve katiplerin para ve banka kartları çalındı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 30 Mart 2017 18:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kocaeli adliyesinden hırsızlık

Kocaeli adliyesindeki 4. ve 7. icra daireleri ile baro odasına giren kişi ya da kişilerce avukat ve katiplerin para ve banka kartları çalındı.

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, 4. ve 7. icra dairelerinde ve yine aynı binada bulunan Baro Odası'nda bugün saat 10.00-10.30 arasında hırsızlık eylemi gerçekleştirildiği belirtildi.

Kocaeli Baro Levhası'na kayıtlı avukatlar A.D. ve R.İ.K. ile avukat katipleri R.Ç, B.K, B.K.K'ye ait para ve banka kartlarının çalındığı vurgulanan açıklamada, "Hırsızlık eylemine ilişkin başlatılan soruşturmada, mağdur kişilerin beyanları alınmış, beyanlar doğrultusunda da delil araştırması yapılmıştır. Güvenlik kamera görüntüleri temin edilerek ilgili kolluk birimlerine gerekli talimatlar verilmiştir. Hali hazırda kimliği tespit edilemeyen şüpheli kişi veya kişilerin yakalanması için çalışmalarımız devam etmektedir." ifadesi kullanıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber