Erdoğan'dan 'Türk Polis Teşkilatı'na kutlama mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: - "Buyuk fedakarlık, sabır, cesaret ve kahramanlıkla, aziz milletimizin, barış ve emniyet içinde yaşaması için ustun bir vazife anlayışıyla hizmet veren emniyet teşkilatımız, terör ve örgutlu suçlarla mucadelede ortaya koyduğu başarıyla hepimizi gururlandırmaktadır"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Nisan 2017 18:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Erdoğan'dan 'Türk Polis Teşkilatı'na kutlama mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, buyuk fedakarlık, sabır, cesaret ve kahramanlıkla, milletin barış ve emniyet içinde yaşaması için ustun bir vazife anlayışıyla hizmet veren emniyet teşkilatının, terör ve örgutlu suçlarla mucadelede ortaya koyduğu başarıyla herkesi gururlandırdığını bildirdi.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Erdoğan, Turk polis teşkilatının 172. kuruluş yıl dönumu dolayısıyla Emniyet Genel Muduru Selami Altınok'a mesaj gönderdi.

Mesajında, vatandaşların can ve mal guvenliğinin, Türkiye'nin huzur, guven ve istikrarının guvencesi olan Turk polis teşkilatının kuruluş yıl dönumunu kutlayan Erdoğan, hukukun ustunluğunu, insan haklarına saygıyı ve demokratik toplum duzeninin devamını kendine ilke edinen, anayasa ve yasalara sadakatle, gece gunduz fedakarca görev yapan emniyet teşkilatının, halkın guvenle sığındığı bir şefkat kapısı olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplumda huzur ve guven ortamının sağlanması, kamu duzeninin korunması, suç önleyici tedbirlerin alınması ve faillerin adalete teslim edilmesi gibi hayati öneme haiz görevleri yerine getiren Turk polis teşkilatının, vatandaşlarla omuz omuza geçen 172 yılın bilgi ve tecrubesiyle hizmet kalitesini her geçen gun artırdığına dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Buyuk fedakarlık, sabır, cesaret ve kahramanlıkla, aziz milletimizin, barış ve emniyet içinde yaşaması için ustun bir vazife anlayışıyla hizmet veren emniyet teşkilatımız, terör ve örgutlu suçlarla mucadelede ortaya koyduğu başarıyla hepimizi gururlandırmaktadır. Turk polis teşkilatımız, hakka, hukuka, vicdana ve ahlaka uygun şekilde görev yapan emniyet görevlilerimiz sayesinde, milletimizin huzur ve guven kaynağı olmaya devam etmektedir. Turk polis teşkilatımızın kuruluş yıl dönumu vesilesiyle, görevleri başında şehit duşen kahraman polislerimize Allah'tan rahmet niyaz ediyor, gazilerimize şukranlarımı sunuyorum. Tum emniyet mensuplarımıza başarılar diliyor, kendilerini en kalbi duygularımla selamlıyorum."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber