Diyarbakır patlamasında tünel iddiası

Bir kişinin hayatını kaybettiği ve yaralıların olduğu Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ek binasındaki patlamanın nedeniyle ilgili farklı iddialar ortaya atıldı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 11 Nisan 2017 15:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Diyarbakır patlamasında tünel iddiası

Diyarbakır'da Emniyet Müdürlüğü ek binasında bugün meydana gelen ve bir kişinin ölümüne, çok sayıda kişinin de yaralanmasına neden olan patlamayla ilgili sosyal medyada ilginç iddialar ortaya atıldı.

Diyarbakır Valiliği'nin açıklamasında, patlamanın atölyede panzer tamiri sırasında meydana geldiği belirtildi. Ancak sosyal medya hesaplarında patlamayla ilgili farklı iddialar ortaya atıldı. Patlama ile ilgili soruşturma devam ederken, güvenlik politikaları uzmanı Mete Yarar, twitter hesabında, "Diyarbakır'daki patlama ile ilgili farklı bilgiler geliyor . Önceki gelen bilgilerden farklı sonuç çıkabilir. Resmi açıklamayı bekleyin derim" paylaşımında bulundu.

TÜNEL KAZILDIĞI İDDİASI

TÜRK ÖZEL KUVVETLERİ @TRSpecialForces adlı hesap ise ilginç bir iddiada bulundu. Özel Harekat Kuvvetleri'ne ait olduğu iddia edilen twitter'da ise "Saldırı Tünel Kazılıp, Bomba Döşenmesi Sonucu Gerçekleşti. Alternatif 1 Tünel Daha Bulundu" bilgileri yer aldı.

Pkk Gerçekleri @PkkyaAfyok adlı hesapta benzer bir iddiada bulundu. Hesapta, "Diyarbakır Bağlar'da saldırı tünel kazılarak gerçekleşti. Medyamızın içler acısı halini gördük. Yazık" denildi.

Çıkan toprağı torbalamışlar iddiası

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber