Kayseri Emniyeti'nin büyük başarısı

EMNİYET Genel Müdürlüğü, 2016 yılı Toplum Destekli Polislik (TDP) ödüllleri açıklandı. 81 İl Emniyet Müdürlüğü'nün yaptığı projeleri değerlendirildi.

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 16 Nisan 2017 13:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kayseri Emniyeti'nin büyük başarısı

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü 2016 yılı birincisi ilan edildi.Toplum Destekli Polislik hizmetlerini merkezi düzeyde takip etmek ve geliştirmek amacıyla Emniyet Genel Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Merkez Takip ve Değerlendirme Kurulu (MTDK) oluşturdu.

Yılın "En İyi İl Uygulamalarının" seçim işlemlerini yürütmekle görevli Kurul, kararını açıkladı.MTDK'nın geçtiğimiz günlerde yaptığı değerlendirme sonucuna göre TDP uygulamaları nedeniyle Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü birinci oldu.Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü geçen yıl yaptığı "Trafikte Eğitimli Çocuklar", "Meslek Kardeşliği", "Sıcak Yuvam", "Silah Atmayalım Yaşamları Karartmayalım", "Pencerem Kapım Güvenli Yapım", "Telefon Dolandırıcılığı Mağduru Olmayalım" gibi projelerin yanı sıra, Kayseri'yi tanıyoruz, sinema etkinliği, basketbol turnuvası, Z kütüphane, şehirde birlikte yaşama kültürü, engellilere meslek edindirme kursu gibi faaliyetleri nedeniyle birinciliğe layık görüldü. Kayserililerin bilgilendirilmesi ve özellikle çocukların eğitimi ve duyarlılığı için örnek çalışmalar yürüten Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, yıl boyunca evlere ziyaretler de gerçekleştirdi.

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü ikinci olurken, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü üçüncülük ipini göğüsledi. Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ise Kurul Özel ödülü ile ödüllendirildi.

Mehmet Can TOPTAŞ

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber