Mardin'de ihalelere usulsüzlük iddiası

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Şubat 2007 18:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mardin ve Ankara illerinde eş zamanlı düzenlenen operasyonda, 13 müteahhit ile aralarında Bayındırlık İl Müdürlüğü ile Köy Hizmetleri Yol Şube Müdürlüğü görevlilerinin de bulunduğu 16 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Mardin'de bir süredir ihalelere fesat karıştırdıkları ileri sürülen bürokrat ve müteahhitlere yönelik Mardin Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Ankara ve Mardin'de eş zamanlı olarak şafak vaktinde operasyon düzenlendi. Operasyonda, "ihaleye fesat karıştırmak, ihalede usulsüzlük, suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, evrakta sahtecilik" suçlamalarıyla kentin önde gelen müttehitlerinin de aralarında bulunduğu 13 müteahhit ile Bayındırlık İl Müdürlüğü'nde görevli 2 şube müdürü ve Köy Hizmetleri Yol Şube Müdürlüğü'nde görevli bir kişi olan toplam 16 kişi gözaltına alındı.

Yetkililer, operasyonla ilgili soruşturmanın gizli olması nedeniyle bilgi veremeyeceklerini ifade ederken, zanlıların ifadeleri alındıktan sonra geniş kapsamlı bir açıklamanın yapılacağı bildirildi. Bu arada, gözaltına alınan zanlıların emniyette ifadelerinin alınmasının 4 gün süreceği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber