Yasakçı Milli Eğitim Bakanlığı

Milli Eğitim Bakanlığı, 8 aydır, tüm okullardan memurlar.net'e erişimi engelliyor.

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 20 Nisan 2017 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yasakçı Milli Eğitim Bakanlığı

Milli Eğitim Bakanlığı, bakanlık yöneticilerinden birini (Bakanlık onun çiftliği sanki) eleştirmemiz üzerine geçen yıl Ağustos ayında, 50 bin okuldan, memurlar.net sitesine erişimi engelledi.

Bu erişim engeli, ziyaretçi sayısı açısından memurlar.net'i etkilemiyor. Zira artık herkesin kendi cep telefonu ve internet bağlantısı var. Nitekim, Memurlar.net hala 1 milyon 200 bin tekil ziyareti ortalamasıyla, arkasında bir holding ve medya desteği olmamasına rağmen, Türkiye'nin en çok ziyaret edilen bir kaç haber sitesinden birisi... (Sadece belge indirmek ve yazıcı çıktısı almak da zorlandığını belirten üyelerimiz bulunuyor)

Ancak, MEB'in memurlar.net haber sitesine karşı takındığı tavrı, kabullenemiyoruz.

3 hafta önce Bakanlığa dilekçe vererek engelleme yasağının kaldırılmasını talep ettik. Dilekçemiz, Bakan İsmet Yılmaz'a hitaplı idi.

Ancak, dilekçemiz Bakana hitaplı olduğu için, işleme konulması için "Bakanın görmesi gerekiyor" denildi. Ve bizler, 3 haftadır bakan beyi bekliyoruz. Bakan bey lütfedip görürse dilekçe işleme alınacak, kayda girecek ve gereği yapılacak.

Maruz kaldığımız bu uygulama, aslında yüzde 51,4'ün de bir nedeni.

Türkiye'nin önde gelen bir internet sitesi olarak, keyfi biçimde 8 aydır engelleniyoruz, bir dilekçe veriyoruz, dilekçeyi işleme dahi aldıramıyoruz, evrak kaydına sokup tarih ve sayı aldıramıyoruz. (Dilekçeyi, elden, evrak kaydına aldırmak için 3 hafta bekledik. Bir sonuç alamayınca, APS ile gönderdik)

Patangonya denen bir ülke olsak bu kadar rezillik olmaz.

Bu ülkenin; yöneticilerin keyfe keder kararları ile değil, kanunlar ve nizamlar doğrultusunda yönetilmesini talep ediyoruz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber