İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Tarım Bakanlığı personel almayacak mı?

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in daha önce ihtiyaç olarak belirttiği 2500 kişilik personel alımı gerçekleşmeyecek mi?

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 25 Nisan 2017 00:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Tarım Bakanlığı personel almayacak mı?

Gıda mühendisleri, ziraat mühendisleri, su ürünleri mühendisleri ve veteriner hekimler Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın personel alımı yapmasını bekliyor.

Bakan Faruk Çelik daha önce TRT Haber'de katıldığı bir programda, personele ihtiyaçlarının olduğunu, bu konuda Maliye Bakanı ile görüştüğünü belirtmişti.

Bakan Çelik aynı açıklamayı Cnn Türk programında da yapmış ve "Bakanlık olarak ihtiyaç duyulan personeli her yıl alıyoruz. Personelimizin yeterli olduğunu söyleyemeyiz. Bu yıl için 2 bin 500 kadro talebinde bulunduk. Bu talebimiz kabul edilirse atamaları yapacağız. Tabi, ülkenin içinde bulunduğu durumu da dikkate almamız gerekir" demişti.

Ancak aradan geçen süreye rağmen, bakanlık ve bakanlığa bağlı diğer kurumların personel alımıyla ilgili hiçbir gelişme olmadı.

Kamuya girmeyi bekleyen adaylar, yayınlanan çok sayıda alım ilanına bakarak, Bakanlığın bu yıl personel alımı yapıp yapmayacağını netleştirilmesini bekliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber