FETÖ destekli kaos planı

16 Nisan referandumunu bahane ederek Türkiye'de 2. Gezi kalkışması ve kaos planı için özellikle sosyal medyadaki provokasyonun teknik anatomisi çıkarıldı. Hangi hesaplar neleri ne kadar paylaştı? CHP'li milletvekili FETö'cü provokatör Eren Erdem işin neresinde, Sözcü gazetesi nasıl bir rol aldı? İşte tüm detaylar

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 21 Nisan 2017 07:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
FETÖ destekli kaos planı

Türkiye'ye karşı topyekün saldırıya geçen Haçlı ittifakı ve içimizdeki işbirlikçileri 16 Nisan'da sandıktan EVET çıkmasıyla iyice çıldırdı. Referandumdan 'hayır' çıkması için elinden geleni yapan odaklar milletten tokadı yiyince şimdi de çareyi sokaklarda aramaya başladı.

TEK MERKEZDEN YÖNETİLEN KİRLİ OPERASYON!

Türkiye'yi karıştırmak isteyen güçler sosyal medya üzerinden kaos çağrısı yaptı. Kirli planlarını devreye sokmak için sosyal medya üzerinden harekete geçen sanal teröristlerin 397 binden fazla "Gezi" "sokağa çağrı" "şiddet çağrısı" konulu tweet attığı görüldü. En çok tweet atılan İstanbul, Ankara, İzmir'in yanı sıra Berlin, Londra ve Paris'ten "sokağa çıkın" çağrısı yapıldığı görüldü.

16 NİSAN SONRASI SOKAK ÇAĞRISI!

16 Nisan referandumundan "EVET" çıkmasıyla başlayan "sokağa ve şiddete çağrı" yapılmasına dair yapılan araştırma kirli oyunu gözler önüne serdi. İşte o araştırma:.

16-20 Nisan tarihleri arasında atılan tweet sayısı 397 bini geçti paylaşımlar "2. Gezi" vurgusuyla devam ediyor. Odakta CHP'li Eren Erdem var.

Sokağa çıkma ve şiddet çağrısında en çok paylaşım yapan provokatör hesaplar ve paylaşım sayıları.

Önce "protesto" söylemi geliştirilmiş sonra da "Yeni Gezi" çağrılarında bulunulmuş. Sokakları terörize edenlerin söylem analizi.

İnsanları sokakları terörize etmeye çağıran @ToplumsolDergi @sendika_org @hayir_tv adresler vererek eylemlere destek istedi. Finansör: FETÖ.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber