Dilipak, korunan daire başkanını yazdı

Yazar Abdurrahman Dilipak, kurduğu internet sitesi üzerinden herkese saldıran MEB'de Daire Başkanını yazdı

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 26 Nisan 2017 21:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Dilipak, korunan daire başkanını yazdı

MEB'deki bir Daire Başkanının, bir internet sitesi üzerinden, eğitim sendikalarına, Genel Müdürlere, Müsteşar yardımcılarına, Akademisyenlere saldırdığı daha önce basına yansımıştı. Herkesi hedefe koyan bu kişinin, Müsteşar Yusuf Tekin'i ise özel olarak övdüğü belirtilmişti.

O Daire Başkanı bu kez, yazar Abdurrahan Dilipak'a kızı üzerinden saldırdı. Dilipak'ın daha önceki açıklamalarına rağmen, "korunan" Daire Başkanı, Dilipak'ın kızının rahibe olduğunu iddiasını yaymaya devam etti.

Dilipak, bu daire başkanıyla ilgili olarak bugün şunları yazdı:

MEB daire başkanlarından biri, el altından yönettiği bir internet sitesinde, müstear isimle yazdığı makalesinde beni hedef gösteriyor. Kızım üzerinden beni vurmaya çalışıyor. Benim kızım rahibe okulunda okumuş. "Rahibe oldu" demeye getiriyor aslında. Başörtüsü yüzünden burada öğrenim göremeyince gittiği Viyana'da bir yandan İslam ilahiyatı okurken, öte yandan, Cemil Meriç'in ukdesi olan, hem müsteşriklerden söz ediyoruz ya, "neden bizim müstagribimiz yok" sorusuna cevap olsun diye, bunu bir görev, bir vasiyet kabul edip, o göreve talib olalım dedik, o da olmadı. 17 yıl önceydi, şimdi birtakım bilgi sahibi olmadan kanaat sahibi olan adamlar, o günlerde gazetelerde, dergilerde yazılıp-çizilen bir konuyu bugün farklı bir gündemle tartışıyorlar. 28 Şubat günlerinde bile, Hürriyet gazetesi, bugün MEB'deki bir daire başkanının sitesindekinden çok daha namuslu bir şekilde yaklaşmış konuya..

Elhamdülillah biz hepimiz din-i Mübin-i İslam'a hizmet yolunda, sırat-ı müstakim üzereyiz. Malımız, canımız, sevdiklerimiz Allah, resulü ve kitabı mübin yolunda feda olsun.

Sahi bu eblehleri, kim nereden bulup da makam sahibi yapar. Kim böyle önemli kurumların başına daire amiri yapar.. Hem de bu konuda bedel ödemişlerin iktidar olduğu bir zamanda. Onların bu cür'et ve cesareti nereden gelir. Kim var bu heriflerin arkalarında.

Tabii, kafası öteki türlü çalışanları Milli Eğitime şef yaparak bu hedefe ulaşamazsınız..

Bunlar tek kişi değil, genel olarak söyleyeyim, sahi bu adamları nereden buluyorsunuz? Kim aracılık ediyor bunların terfi ettirilmesin

Bakalım bundan sonra neler olacak! Yetkililer gereğini yapmazsa, gereğini yapan biri çıkar. O "bay" o yazıyı o siteden kaldırıp özür dileyecek.. Dilemezse ne olur, o zaman görürüz. Hiçbir şey olmazsa, bu işin bir de mahkeme-i kübra'sı var! Hiç kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz..

Bu dünyada yaptığımız ve yapmamız gerekirken yapmadığımız, söylediğimiz ve söylememiz gerekirken söylemediğimiz her söz kaydediliyor. O iş ve sözlerin hesabının sorulacağı bir gün var.. Bu dünyada yapıp-yapmadıklarımızla ya kendi cennetimize sırtımızda tuğla taşıyacağız ya da kendi cehennemimize kendi sırtımızda odun taşıyacağız..

Söyleneni anlamayan, söyleyeceği sözü bilmeyen, dostunu-düşmanını tanımayan birtakım adamlarla nereye kadar gidebiliriz?.

Bir kişide olmayan bir şeyi başkalarına isnat edenler, eğer o şey o kişide yoksa, o şeyi yapmış gibi hesaba çekilecekler. İftira ettikleri kişinin günahlarını da sırtlanacaklar.. MEB'de benim ve kızımın günahlarının gönüllü hamallığını üstlenen birini buldum, ne gam! O kişi doğduğunda ben meydanlardaydım ve o gün çıktığım yolculuk devam ediyor. Günler, ne düşmanlıklar gördüm. Bunlar ne ki! Ve ne dostluklar gördüm.. Elhamdülillah..

Kınayanların kınamalarına aldırmadan, ıslah edici gibi gözüken bozguncuların ifsadına itibar etmeden, durmak yok, yola devam.

Bakalım Müsteşar tarafından korunduğu iddia edilen bu Daire Başkanı daha ne kadar görevde kalacak?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber