İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

ÇAYKUR, hacı adaylarına hizmet verecek

ÇAYKUR Genel Müdürü Sütlüoğlu: - "Mekke'de ve Medine'de oteller ÇAYKUR'un çaylarını kullanmaya başladı"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 27 Nisan 2017 18:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
ÇAYKUR, hacı adaylarına hizmet verecek

ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, hacı adaylarının istekleri doğrultusunda Suudi Arabistan'ın Medine ve Mekke şehrindeki otellerde ÇAYKUR çayının kullanılmaya başlandığını bildirdi.

Sütlüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Türk hacılarının "Hac vazifemizi yaparken, kendi çayımızı içemiyoruz" serzenişleriyle karşılaştıklarını belirtti.

Arap yarımadasında hızla dağıtım ağını genişleterek, birçok alanda yerlerini aldıklarını vurgulayan Sütlüoğlu, bundan böyle Mekke ve Medine'deki otellerde kalan Türk hacılarının özellikle hac farizasını yerine getirmek için kutsal topraklarda olduğu dönemlerde ÇAYKUR ürünlerini bulabileceklerini ifade etti.

Sütlüoğlu, Mekke ve Medine'de otellerin ÇAYKUR'un çaylarını kullanmaya başladığını vurgulayarak, "Oteller artık Türk hacılarına Türk çayını ikram eder hale geldi. Ayrıca Suudi Arabistan'ın en büyük zincir mağazası olan Bin Dawood marketlerinde ÇAYKUR çay çeşitleri mevcut. Oralardan da hacılarımız Türk çayına kolayca ulaşabilirler. Ayrıca Suudi Arabistan'da yaşayan diğer vatandaşlar da ürünlerimizi satın almaya başladı. ÇAYKUR Suudi Arabistan'ın tüm şehirlerinde bulunur hale geldi." değerlendirmesinde bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber