Öğrencilerden Başbakan'a doğum günü sürprizi

Kaynak : Zaman
Haber Giriş : 02 Mart 2007 18:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cuma namazını mahallesindeki Aksa Camii'nde kılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, namaz çıkışında öğrencilerin "İyiki doğdun Başbakan. İyiki varsın Başbakan" tezahüratlarıyla karşılaştı.

Ankara Keçiören'deki evinden mahallesindeki Aksa Camii'ne cuma namazını kılmak için gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, namaz çıkışında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Erdoğan namaz kılarken, yakınlardaki Toygar Börekçi İlköğretim Okulu'nun öğrencileri caminin bulunduğu sokağa geldi. Gelen öğrenci sayısının çok olması ve Başbakanlık korumalarının çocukları kontrol altında tutamaması nedeniyle, okul idarecilerinden camiye gelmeleri istendi. Bunun üzerine okul müdürü ve birkaç öğretmen öğrencilerin bulunduğu yere geldiler. Okul müdürü ve öğretmenler, sayıları çok olan öğrencileri camiden uzaklaştırmaya çalıştı.

Başbakan Erdoğan'ın cuma namazından çıkıp, makam aracına binerken toplanan öğrenciler koro halinde "İyiki doğdun Başbakan. İyiki varsın Başbakan" şeklinde tezahürat yapmaya başladı. Çocukların tezahüratlarını bir süre dinleyen Erdoğan, korumalarına, çocuklara oyuncak dağıtmaları için talimat verdi.

Yanına yaklaşan bir kız öğrencinin uzattığı boş kağıdı alan Başbakan Tayyip Erdoğan, makam aracının üstüne koyduğu kağıdı imzalayıp, kız öğrenciye geri verdi.

Erdoğan, makam aracına binmek üzereyken bir kadının kendisine seslendiğini duydu. Kadını ve beraberindeki küçük çocuğu yanına çağıran Erdoğan, anne-oğulla makam aracının içinden bir süre konuştu.

Vatandaşların ve çocukların yoğun ilgi gösterdiği Başbakan Tayyip Erdoğan, MKYK Toplantısı için partisinin genel merkezine doğru hareket etti.

Başbakan'dan eşi için iş istediği öğrenilen kadın, daha sonra Başbakanlık korumalarıyla konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber