İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Çiftçiler 14 Mayıs'ta Ankara'da buluşacak

TZOB Genel Başkanı Bayraktar: Çiftçilerimizle 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'nde Ankara'da buluşuyoruz. 81 ilden gelecek on binlerce çiftçimizin katılımıyla Anadolu (Tandoğan) Meydanı'nda olacağız, çiftçimizin taleplerini dile getireceğiz

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 08 Mayıs 2017 10:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çiftçiler 14 Mayıs'ta Ankara'da buluşacak

- Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'nde, 81 ilden gelecek on binlerce kişinin katılımıyla Ankara'da Anadolu (Tandoğan) Meydanı'nda buluşacaklarını ifade etti.

Bayraktar, yaptığı açıklamada, Türkiye Ziraat Odaları Birliğinin Türkiye'nin en çok üyeli meslek örgütü olduğunu, üye sayının 5 milyona yaklaştığını, ülke çapında 766 ilçede ziraat odası bulunduğunu, bu odalara bağlı birimlerle ülke sathında her noktada hizmet verdiklerini kaydetti.

Bu yıl farklı bir 14 Mayıs etkinliği düzenleyeceklerini vurgulayan Bayraktar, "Çiftçilerimizle 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'nde Ankara'da buluşuyoruz. Ülkemizin her noktasından, 81 ilden gelecek on binlerce çiftçimizin katılımıyla pazar günü saat 12.00'de, Ankara Anadolu (Tandoğan) Meydanı'nda olacağız, çiftçimizin taleplerini dile getireceğiz. Bir bayram havasında 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü etkinliği gerçekleştireceğiz." ifadelerini kullandı.

TZOB tarafından düzenlenen, geniş kampanyayla duyurulan, bütün çiftçilerin ve halkın davetli olduğu etkinlikte Mustafa Ceceli ile Sevcan Orhan da konser verecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber