TBMM Genel Kurulu toplandı

TBMM Genel Kurulu, Başkanvekili Akif Hamzaçebi başkanlığında toplandı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Mayıs 2017 16:01, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:58
TBMM Genel Kurulu toplandı

Hamzaçebi, birleşimi açtıktan sonra yaptığı kısa konuşmada, bugünün, eski CHP Milletvekillerinden Ferit Mevlüt Aslanoğlu'nun ölümünün 3. yılı olduğunu anımsatarak, "Aslanoğlu, Parlamentoda birlikte görev yaptığımız, çok değerli arkadaşımızdı, örnek bir siyasetçiydi. Onun siyaset anlayışını iki kelimeyle iyilik ve hizmet olarak özetleyebiliriz. Kendisini rahmetle anıyorum, mekanı cennet olsun." dedi.

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Aile Haftası nedeniyle yaptığı gündemdışı konuşmada, yaklaşık bir yıl önce çalışmasını tamamlayan, kendisinin başkanlığını yaptığı, Aile Bütünlüğünü Olumsuz Etkileyen Unsurlar İle Boşanma Olaylarının Araştırılması ve Aile Kurumunun Güçlendirilmesi İçin Alınması Gereken Önlemlerin Belirlenmesi Amacıyla Kurulan Meclis Araştırması Komisyonunun çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ailenin yaşadığı sorunların, sadece boşanmanın neden ve sonuçları ile sınırlanamayacağını belirten Keşir, boşanmaların son dönemde azaldığını vurguladı. Ayşe Keşir, konuşmasında aile kavramının önemi üzerinde durdu.

CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi hasta tutuklular; HDP Van Milletvekili Lezgin Botan da Kürt diliyle ilgili gündemdışı konuştu.

Coşkun Ergül

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber