İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Twitter ara ara çöküyor

Dünyanın önde gelen sosyal medya platformu Twitter, sabah saatlerinden bu yana ara ara kesintiye uğruyor. Platformun neden çöktüğüne ilişkin cevap bekleyen kullanıcılara ise resmi kaynaklardan henüz bir açıklama yapılmadı.

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 19 Mayıs 2017 16:48, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01
Twitter ara ara çöküyor

Dünyanın önde gelen sosyal paylaşım platformu Twitter, gün içerisinde ara ara kesintilere uğradı. Sabah saatlerinden bu yana süre gelen hata hakkında henüz net bir açıklama bulunmuyor.

Popüler sosyal medya platformu Twitter kullanıcıları ise gün içerisinde Twitter çöktü mü, Twitter neden yavaş, Twitter'a neden girilemiyor gibi sorularına yanıt aramaya çalışıyor. Lakin resmi kaynaklardan henüz bir cevap gelmedi.

Twitter çöktüğünde ise kullanıcılar sadece "Teknik bir hata var. Fark ettiğin için teşekkürler, bunu yakında düzelteceğiz ve her şeyi eski haline getireceğiz." şeklinde uyarı sayfası ile karşılaştı.

Son dönem yaşanan sıkıntılar ise sadece Twitter'la da sınırlı değil. Bildiğiniz gibi WhatApp ve Instagram'da da sık sık bu tür çökme sorunlarının yaşandığını hatırlatalım.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber