FETÖ'yle mücadeleyi kendi menfaatlari için kullananlara itibar edilmemeli!

FETÖ'yle mücadeleyi kendi menfaatleri için kullananlara itibar edilmemeli

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 22 Mayıs 2017 14:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
FETÖ'yle mücadeleyi kendi menfaatlari için kullananlara itibar edilmemeli!

17-25 Aralık 2013'ten bu yana devam eden, Devleti FETÖ'den arındırma girişimleri, 15 Temmuz sonrasında daha yoğun bir şekilde devam etti ve ediyor.

Ancak, Cumhurbaşkanı ve Başbakan, sadece 17-25'ten sonra FETÖ'yle ilişkisini devam ettirenlere yönelik tedbir alınacağını söylemesine rağmen, internet sitelerinde her gün yeni bir operasyonel haberler yapılıyor.

Bu konudaki son operasyonel haberler, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'e yönelik oldu. Üstelik bu haberi, hükümete yakın olarak bilinen Türkiye Gazetesi çevresi yaydı.

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in Nisan 2013'te tüm dini kanaat önderlerine gönderdiği bir mektuptan dolayı, Görmez FETÖ'cü olarak itham edilmektedir. Oysaki FETÖ'cü olmakla itham edilen Görmez, darbe gecesi tüm camilerden sela okutan kişidir.

Bir kişi veya oluşumun, mücadeleyi kendi kişisel menfaati için kullanıp kullanmadığının en net ölçüsü, yayımlanan bilgi veya belgenin tarihidir. Eğer yayımlanan belgenin, fotoğrafın tarihi 17-25 Aralık 2013 tarihine aitse, bilinmelidir ki, operasyonel bir haber yapılmaktadır.

Bu bağlamda, sosyal medyada yazılan her iddiaya itibar etmemek gerekiyor. FETÖ'yle mücadeleyi kendi menfaatleri için kullanan kişi veya örgütlerin farkında olmalı ve bilinçli olmalıyız. Aksi halde hiç farkında olmadığımız bir örgütün amaçlarına doğru yönlendirilmiş oluruz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber